Beliggenhed og omgivelser

 


Et ophold i Falerone kan genskabe ro og harmoni og give mulighed for herlig fordybelse. Ønsker man at opleve mere af den spændende og endnu ret ukendte region Le Marche, er der ca. ½ times kørsel ud til Adriaterhavskysten med optimale badestrande og rent vand (EUs blå flag)

 


Kører man lidt længere mod nord, kommer man til den flotte og dramatiske kyst ved Monte Conero, med azurblåt vand og hvide stejle skrænter. Her kan man snorkle og senere nyde en ret med områdets specialitet: blåmuslinger, af en ganske særlig god kvalitet.

   


 Byerne i omegnen af Falerone er kendetegnet ved, for størstedelens vedkommende, at være grundlagt i middelalderen. De indbyder til overkommelige byvandringer og har alle sammen et eller andet, som indbyggerne er pavestolte af! Det kan være en særlig olivenolie, en kunstmaler, en speciel kirke, et uddødt kunsthåndværk, som dog stadig holdes i hævd i pågældende by.

Det kan også være en årlig byfest, som trækker mange mennesker til, eller en hemmelig måde at tilberede vildsvin på, osv. I Le Marche er by-branding et begreb med flere hundrede år på bagen.

Uanset hvor man kommer hen, er det altid muligt at få et veltillavet måltid mad. Der vil også altid være en bar, hvor der kan købes kaffe og diverse drikke.

 Der er ca. 35 km ind til de betagende Sibillinerbjerge, som er en del af de central-italienske Appenninerbjerge. Hele dette område er i dag totalfredet nationalpark med en enestående flora og fauna. Her finder man utallige vandremål - lige fra små bjergbyer, der inviterer til picnic til de rå, uvejsomme tinder, hvoraf den højeste (Monte Vettore) er 2.476 m.

 

Lomholt / Renzi ♦ Email: mail@sirenetta.dk ♦ Tlf: + 45 62 67 13 12  ♦ Mobil: + 45 61 46 13 47 ♦ Copyright © 2014 Olez